Direct naar de inhoud

Aansprakelijkheid

De underwriters van ons in de Benelux hebben de kennis en bevoegdheden om zelfstandig gepaste beslissingen te nemen ondersteund door onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen.

Brand- en Bedrijfsschade

De Juiste Dekking Voor Uw Eigendommen, Ongeacht Omvang Of Sector.

Bestuurders-aansprakelijkheid

Wij bieden dekkingen voor vele soorten aansprakelijkheid, van bescherming voor individuele directeuren of commissarissen bij claims in verband met plichtsverzuim, tot bescherming van de onderneming tegen fraude of de kosten voor juridisch verweer in verband met dood door schuld of discriminatie.

Cyberrisico’s

Elke organisatie kan geconfronteerd worden met een cyberincident, vaak met grote financiële en reputatieschade tot gevolg. Een goede bescherming tegen cyberrisico’s is essentieel.

Energie

Upstream en downstream olie- en aardgasbedrijven, zijn slechts een greep uit de soorten ondernemingen die gebruik maken van de expertise van ons op het gebied van risico-evaluatie, underwriting en schadebehandeling.

Financiële Instellingen

In een omgeving waarin juridische procedures steeds gebruikelijker worden, bieden we bescherming en gemoedsrust aan senior management en bedrijven.

Gecombineerde Zakelijke Dekkingen

Wij bieden speciaal samengestelde totaaloplossingen voor de verzekering van specifieke risico’s die bedrijven – van retailers tot machinefabrikanten – kunnen lopen. Er zijn dekkingen beschikbaar voor nieuwe risico’s, bijvoorbeeld op het gebied van databescherming en milieu, evenals voor meer traditionele risico’s als aansprakelijkheid en brand- en bedrijfsschade.

Infotech

Bedrijven in de ICT-sector weten als geen ander dat technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dit vraagt om flexibele verzekeringsoplossingen die eenvoudig en snel aangepast of uitgebreid kunnen worden.

Life Sciences

Ontwikkelingen in de Life Science industrie volgen elkaar razendsnel op. Wanneer een bedrijf groeit of verandert, veranderen de risico’s mee. De Chubb polis is specifiek ontwikkeld voor Life Science bedrijven van elke omvang en in elke fase van ontwikkeling.

Multinationaal

Multinationals worden geconfronteerd met grotere risico’s dan ooit tevoren op uiteenlopende gebieden als bestuurdersaansprakelijkheid, zakenreizen, milieuschade en terrorisme. Voeg daarbij de complexiteit van de talrijke specifieke regels in verschillende landen en het is duidelijk dat bij de keuze voor de juiste dekking de ondersteuning van ACE voor klanten en hun makelaars waardevoller is dan ooit tevoren.

Ongevallen & Welzijn

Wij bieden bedrijven verschillende soorten ongevallen- en welzijnsverzekeringen. Deze bieden bescherming aan medewerkers, hun reisarrangementen en bezittingen. In geval van nood kunnen zij een beroep doen op onze 24-uurs hulplijn.

Transport

Niemand heeft meer kennis van transportverzekeringen dan wij. Ons krachtige wereldwijde netwerk maakt, bundelt en gebruikt de expertise en ervaring van lokale underwriters, risicomanagers en schadebehandelaars, onder andere in Rotterdam en Antwerpen, om buitengewone service te verlenen aan onze klanten.

Technische Verzekeringen

Als toonaangevende verzekeringsmaatschappij op het gebied van bouw- en technische verzekeringen, beschikken wij over de technische expertise en krachtige financiële positie die de complexe projecten van vandaag de dag vereisen. Dankzij onze deskundige underwriters, risicomanagers en schadebehandelaars behoren we tot de meest ervaren verzekeraars in de markt. Tot onze klanten rekenen we opmerkelijke projecten en toonaangevende bedrijven.

Terrorisme & Politiek Geweld

Door een dramatische toename van politieke instabiliteit, maatschappelijke onrust en tegen regeringen gerichte protestbewegingen, is voor ondernemingen de kans op bedrijfsonderbreking of schade toegenomen. Wij bieden oplossingen voor ondernemingen die in het buitenland aan deze risico’s zijn blootgesteld en financiële bescherming nodig hebben tegen de gevolgen van brand- en bedrijfsschade of bedrijfsonderbreking.