Direct naar de inhoud

Worldview, speciaal ontwikkeld voor risk managers bij multinationals, is een bijzonder online portal dat u toegang geeft tot onze systemen en expertise in één gebruiksvriendelijke applicatie. Worldview is uniek in de markt en exclusief beschikbaar voor onze klanten en makelaars.

Real-time monitoring van uw wereldwijde verzekeringsmarket staat:

Met WorldviewSM kunt u de status van uw gehele wereldwijde verzekeringsprogramma in real time monitoren, vanaf een eenvoudig te navigeren startpagina. U kunt dagelijks de programma status updates inzien en kopieën opvragen van lokale polissen en certificaten. U krijgt ook toegang tot de Insurance Directory, de gepatenteerde onderzoekstool die onze underwriters, account managers en juridische staf dagelijks gebruiken.

Worldview kent nog vele andere mogelijkheden, inclusief programma contacten, multinationale standaarden, polis uitgifte, waarschuwingen bij claims en meer.

Land-voor-land naleving:

Uitgangspunt voor onze ervaren professionals in de hele wereld is begrip van uw specifieke business en van de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Samen met u en uw makelaar ontwikkelen we het optimale verzekeringsprogramma voor uw situatie.

In een wereld van steeds veranderende wet- en regelgeving is het belangrijk te werken met een verzekeraar die de lokale regels en gebruiken begrijpt. Zo kunnen we met onze lokale expertise de allocatie van risicopremies analyseren en vastleggen, of effectieve DIC/DIL dekking ontwikkelen die de lokale wet- en regelgeving respecteert – aspecten die voor elk wereldwijd multinationaal verzekeringsprogramma van essentieel belang zijn.

Doordat we uw specifieke zakelijke uitdagingen begrijpen, kunnen we oplossingen bieden in landen waar een verbod geldt op polissen van niet-toegelaten verzekeringsmaatschappijen. Dankzij onze werkmaatschappijen en netwerk partners kunnen wij polissen aanbieden die voldoen aan de eisen van uw dochterondernemingen en belangen in de hele wereld, en blijven we bovendien op de hoogte van de steeds veranderende wet- en regelgeving.