Direct naar de inhoud

Cyber

Chubb’s cyberverzekering biedt de meest complete dekking en diensten in geval van een cyberincident. Naast aansprakelijkheid en eigen schade dekt de verzekering ook de kosten voor 24/7 crisismanagement diensten.

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes Cyber aangemaakt  voor 3 juni 2021.

Naar offertes Cyber aangemaakt na 3 juni 2021.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Uitgebreide dekking voor aansprakelijkheid (inclusief de verweerkosten) van bestuurders, commissarissen en toezichthouders van bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes aangemaakt  voor 26 april 2022.

Naar offertes  aangemaakt na 26 april 2022.  

Beroepsaansprakelijkheid ICT bedrijven   

Dé beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT organisaties die dekking biedt voor alle ICT diensten en producten die de onderneming levert. Dekking voor zowel directe schade als gevolgschade, inclusief de gevolgen van niet of te laat leveren.

Nieuwe offerte aanmaken

Naar offertes ICT aangemaakt voor 24 november 2022

Beroepsaansprakelijkheid (niet ICT bedrijven)

De complete verzekering voor (extra) contractuele aansprakelijkheid bij uitoefening van veelal dienstverlenende beroepen.

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes aangemaakt  voor 26 april 2022.

Naar offertes aangemaakt na 26 april  2022.

Zakenreisverzekering

Wereldwijde dekking voor reizende werknemers. Met gratis toegang tot de uitgebreide dienstverlening via de Chubb Travel Smart app.  

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes aangemaakt  voor 24 mei 2022.

Naar offertes  aangemaakt na 24 mei 2022.

 

 

 

 

Collectieve Ongevallenverzekering

Alle werknemers  wereldwijd verzekerd bij overlijden, blijvende invaliditeit, botbreuken, brandwonden en inwendig letsel.  Ook geldt er een daggelduitkering bij ziekenhuisopname en zijn medische kosten secondair verzekerd.  

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes aangemaakt  voor 24 mei 2022.

Naar offertes  aangemaakt na 24 mei 2022.

 

 

Contact

Via Chubb Easy Solutions kunt u op snelle en efficiënte wijze zaken met ons doen. Hoewel het platform gemakkelijk in gebruik is, kunnen er natuurlijk altijd vragen zijn of behoefte aan ondersteuning. Daarbij helpen wij u dan natuurlijk ook graag zo snel mogelijk. Op kantoortijden bereikt u ons op onderstaand telefoonnummer en/of emailadres. Één van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Telefoon: 010-2894127

Email: easysolutions.nl@chubb.com