Voor een optimale ervaring op deze site raden we aan een andere browser te gebruiken.
Het gebruik van Internet Explorer kan ervoor zorgen dat u geen toegang krijgt tot Chubb.com. Ook kunnen sommige functies op de site niet werken zoals verwacht.

X
skip to main content

Cyber

Chubb’s cyberverzekering biedt de meest complete dekking en diensten in geval van een cyberincident. Naast aansprakelijkheid en eigen schade dekt de verzekering ook de kosten voor 24/7 crisismanagement diensten.

Nieuwe offerte aanmaken.

Naar offertes Cyber aangemaakt  voor 3 juni 2021.

Naar offertes Cyber aangemaakt na 3 juni 2021.

Bestuurdersaansprakelijkheid

Uitgebreide dekking voor aansprakelijkheid (inclusief de verweerkosten) van bestuurders, commissarissen en toezichthouders van bedrijven, verenigingen en stichtingen  

Beroepsaansprakelijkheid ICT bedrijven   

Dé beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ICT organisaties die dekking biedt voor alle ICT diensten en producten die de onderneming levert. Dekking voor zowel directe schade als gevolgschade, inclusief de gevolgen van niet of te laat leveren.

Beroepsaansprakelijkheid (niet ICT bedrijven)

De complete verzekering voor (extra) contractuele aansprakelijkheid bij uitoefening van veelal dienstverlenende beroepen.

Zakenreisverzekering

Wereldwijde dekking voor reizende werknemers. Met gratis toegang tot de uitgebreide dienstverlening via de Chubb Travel Smart app.  

Collectieve Ongevallenverzekering

Alle werknemers  wereldwijd verzekerd bij overlijden, blijvende invaliditeit, botbreuken, brandwonden en inwendig letsel.  Ook geldt er een daggelduitkering bij ziekenhuisopname en zijn medische kosten secondair verzekerd.  

Contact

Via Chubb Easy Solutions kunt u op snelle en efficiënte wijze zaken met ons doen. Hoewel het platform gemakkelijk in gebruik is, kunnen er natuurlijk altijd vragen zijn of behoefte aan ondersteuning. Daarbij helpen wij u dan natuurlijk ook graag zo snel mogelijk. Op kantoortijden bereikt u ons op onderstaand telefoonnummer en/of emailadres. Één van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Telefoon: 010-2894127

Email: easysolutions.nl@chubb.com