Direct naar de inhoud

Chubb European Group SE, met registratienummer 450 327 374 RCS Nanterre, en ACE Europe Life SE, met registratienummer 497 825 539 RCS Nanterre, zijn ondernemingen die vallen onder de Franse Wet op de Verzekeringen (Code des Assurances). Statutaire zetel:  La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Frankrijk. Chubb European Group SE en ACE Europe Life SE hebben een volledig volgestort maatschappelijk kapitaal van €6.127.501 resp. €896.176.662.

Chubb European Group SE, Nederlands bijkantoor, KvK 24353249, en ACE Europe Life SE, Nederlands bijkantoor, KvK 24414052, vallen onder het gedragstoezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zijn gevestigd aan de Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam, Nederland.

In Nederland is Chubb European Group SE houder van een Europees paspoort en valt zij onder het gedragstoezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook zijn wij aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars en het klachteninstituut Kifid.

Wij bedienen onze klanten in Nederland, België en Luxemburg met specialistische teams vanuit de vestigingen in Rotterdam, Schiphol, Brussel en Antwerpen. In Nederland zijn wij gevestigd aan de Marten Meesweg 8 te (3068AV) Rotterdam en Schiphol Boulevard 127 te (1118 BG) Schiphol.

Chubb European Group SE  is een dochter van een Amerikaanse moedermaatschappij en van Chubb Limited (genoteerd aan de NYSE) en zij maakt onderdeel uit van de Chubb groep van ondernemingen. Als gevolg hiervan is Chubb European Group SE  onderhevig aan bepaalde wetten en voorschriften van de VS in aanvulling op sanctierestricties van de EU, VN en nationale overheden die ons mogelijk verbieden dekking te verlenen of claims te betalen aan bepaalde individuen of entiteiten, en om bepaalde activiteiten te verzekeren die betrekking hebben op bepaalde landen en gebieden zoals – maar niet beperkt tot– Iran, Syrië, Noord-Korea, Noord-Sudan, Cuba, de Krim en Israël.  

Gevolmachtigden

Een actuele lijst met gevolmachtigde agenten voor Chubb European Group in Nederland vindt u hier.

Segmentatiebeleid

Hieronder hebben wij ons segmentatiebeleid in drie talen beschikbaar gemaakt om te downloaden.