Direct naar de inhoud

Het Global Accounts-platform combineert alle voordelen – onze toegewijde professionals, internationale netwerk, technisch leiderschap en breed aanbod van producten – en verweeft deze tot innovatieve maatoplossingen voor uw internationale verzekeringsbehoeften. Het platform omvat ook ons nieuwe online portal Worldview, waarmee u real time uw hele verzekeringsprogramma kunt monitoren en beheren.

Global Accounts brengt voordelen voor riskmanagers, financiële bestuurders, makelaars en anderen die bij multinationale verzekeringen zijn betrokken.

Met onze Global Accounts zijn wij in staat multinationale verzekeringsprogramma's aan te bieden welke goede schadebehandeling, contractzekerheid, maatwerkdekking en transparantie bieden.

De beste bescherming wereldwijd

Of u nu een producent bent met fabrieken in het buitenland, een multinationaal met een captive (her-)verzekeringsmaatschappij of een investeringsmaatschappij met uiteenlopende activiteiten, wij begrijpen de problemen welke invloed kunnen hebben op uw onderneming.

Wat de situatie ook is, we richten ons op het totaalbeeld en ondersteunen u bij het nauwgezet, overtuigend en kosteneffectief managen van uw risico’s. De omvang van onze producten en de kennis en vaardigheden van onze underwriting teams betekent ook dat u samen met ons door efficiënter beheer uw onderneming sterker kunt maken.

Wereldwijd netwerk

Met vestigingen in alle belangrijke markten (op dit moment 54 landen) en een netwerk van duurzame partners die onze hoge standaard onderschrijven, zijn wij een ideale partner voor multinationals. Hierdoor kunnen we lokale expertise en service op wereldniveau bieden in meer dan 190 landen.

Dankzij dit wereldwijde netwerk kunnen we snel reageren op wat u nodig heeft, of het nu gaat om premieallocatie, polis uitgifte, schadebehandeling of ondersteuning om uw onderneming  na een schade weer op de rails te krijgen.

Al deze middelen sluiten aan bij onze ambitie om zaken te doen zoals het hoort. We zijn oprecht en toegankelijk, toegewijd aan onze voortreffelijke service, begrijpen de complexiteit van de zakelijke uitdagingen van vandaag de dag en weten daar succesvol op in te spelen.