Direct naar de inhoud

Een hack door criminelen, een fout van een medewerker of een datalek waarbij de gegevens van klanten of medewerkers op straat komen te liggen. Elke organisatie kan geconfronteerd worden met een cyberincident met mogelijk grote financiële en reputatieschade tot gevolg.

Als wereldwijde leider op het gebied van cyberverzekeringen weet Chubb als geen ander welke risico's er op de loer liggen en hoe bedrijven zich hiertegen kunnen wapenen. Daarom hebben we Chubb Cyber ERM ontwikkeld, de verzekeringsoplossing met uitgebreide dekking en ondersteuning voor, tijdens en na een incident.

Uitgebreide dekking

Chubb Cyber ERM vergoedt eigen schade en eventuele aansprakelijkheid van schade aan derden, zoals klanten of leveranciers. Bovendien vergoeden we de kosten voor crisismanagementdiensten als gevolg van een cyberincident. U vindt de belangrijkste dekkingen in deze brochure .

Uitgebreide diensten

We staan onze verzekerden bij met raad en daad. Zo helpen we hen vooraf hun risico’s in kaart te brengen en beperken. En we bieden 24/7 crisisondersteuning voor het geval ze getroffen worden door een cyberincident. Achteraf zoeken we naar manieren om de schade te herstellen. We werken hierbij samen met speciaal geselecteerde partners, stuk voor stuk experts op hun gebied. In deze factsheet  leest u meer over de partners waarmee we samenwerken.

Waarom Chubb Cyber ERM?

  • Deskundig. We zijn al sinds 1998 wereldwijd expert in het verzekeren van cyberrisico’s.
  • Gemak. Verzekerden kunnen een incident gemakkelijk melden via de app, website of telefoon.
  • Eerste hulp. We vergoeden ook de eerste hulpkosten gemaakt binnen de eerste 48 uur na een (vermoedelijk) cyberincident.
  • Eigen keuze. Verzekerden kunnen zelf beslissen of zij met onze gespecialiseerde partners, hun eigen partners of een combinatie daarvan willen werken.
  • Wereldwijd bereik. Onze verzekering biedt wereldwijde dekking. We hebben lokale schadeafdelingen en werken samen met cyberincident experts in 54 landen, waardoor we onze verzekerden over de hele wereld dezelfde diensten van hoogwaardige kwaliteit bieden.