Direct naar de inhoud

Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij multinationals met het beheersen van hun risico’s in de hele wereld. We hebben niet alleen geïnvesteerd in de uitbreiding van onze geografische reikwijdte maar ook in het verlenen van excellente service aan onze klanten, bijvoorbeeld met ons Global Accounts platform, ons brede aanbod van producten, de deskundigheid van onze underwriters en onze oplossingen voor schadebehandeling.

Uiteraard steunt onze service op een zeer hoge waardering voor onze financiële situatie:  (A+  van A.M. Best en AA- van Standard & Poor's). Dat maakt ons tot de nummer één klantgerichte verzekeringsmaatschappij voor multinationals.

P&C Property & Casualty:

Als wereldwijde aanbieder van zakelijke verzekeringen van Property & Casualty, beschikken wij over een internationaal netwerk van professionals op het gebied van underwriting, schadebehandeling en risicomanagement dat ondernemingen helpt risico’s te reduceren en schade te beperken. Ook adviseren we over beschermende maatregelen en gevaarlijke risico’s en bieden we op maat technische diensten.

Gespecialiseerde dekkingen:

Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid en ons begrip van de vereisten in lokale markten, kunnen we verder gaan dan andere verrzekeringsmaatschappijen in het aanbieden van maatwerk oplossingen. Praktische voorbeelden zijn onder meer beroepsrisico’s, financiële instellingen, medische risico’s, milieuaansprakelijkheid, energie en vele anderen.

Ongevallen & Welzijn:

Anders dan de meeste andere verzekeringsmaatschappijen, zien wij Ongevallen & Welzijn als een kernactiviteit. Deze verzekeringen zijn overal waar we actief zijn verkrijgbaar. We dekken de risico’s inherent aan de werkgever-werknemer relatie met uniek begrip en kennis van praktijken en verwachtingen in de lokale markt. We beschikken bovendien over het wereldwijde netwerk om onze expertise kosteneffectief en met respect voor lokale wet- en regelgeving aan te kunnen bieden. Met Global Accounts kunnen grote multinationale organisaties wereldwijde dekking voor persoonlijke ongevallen en zakenreizen van hun medewerkers afsluiten.

Het juiste team voor het managen van uw wereldwijde risico’s:

Ons toegewijde Globals Services Team werkt over de hele wereld aan de implementatie van uw wereldwijde verzekeringsprogramma, het beheer van de infrastructuur en coördinatie tussen kantoren, en om ervoor te zorgen dat technologische ontwikkeling gelijke tred houdt met ontwikkelingen in de zakelijke wereld.

Afhankelijk van het volume van verzekeringen die u bij ons heeft lopen, kunnen wij u ook een Global Client Executive toewijzen. Die beschikt over decennia aan ervaring en diepgaande kennis over de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en fungeert als uw eigen contactpersoon binnen ons bedrijf.

De logica om gebruik te maken van de multinationale ervaring en middelen  wordt alleen maar groter naarmate uw onderneming internationaal groeit, en zodoende de risico’s en complexiteit toenemen. Bent u riskmanager of betrokken bij het management van werknemers, of beide, dan bespreken wij graag met u hoe ons team u daarbij kan ondersteunen.