Direct naar de inhoud

Transport

Bedrijven die goederen laten reizen voor eigen rekening en risico, of dat doen ten behoeve van hun klanten, in binnen- of buitenland, hebben verzekeringsdekking nodig voor verlies van of schade aan de goederen onderweg. Een transport/goederen polis maakt gebruik van onze wereldwijde netwerk met lokale underwriters, schadebehandelaars en ervaren risicoprofessionals. Wij geven in het kader van onze dienstverlening begeleiding, kennis en ondersteuning aan klanten waar ook ter wereld.

Vervoerdersaansprakelijkheid

Bedrijven als transporteurs, expediteurs en koeriersdiensten zijn volgens internationale wetgeving of individuele contracten aansprakelijk voor de goederen die zij in bewaring en onder controle hebben. Wij bieden de mogelijkheid om een Vervoerderaansprakelijkheids- of , expediteursaansprakelijkheidsverzekering samen te stellen die de risico’s optimaal afdekt.

Kunst en kostbaarheden

Dit product biedt ondernemingen of particulieren dekking voor hun collecties van kunst of andere kostbaarheden, zoals munten, edelmetaal, kostbare documenten, postzegels en andere verzamelobjecten. De verzekering biedt wereldwijde dekking voor objecten in transit of op een tijdelijke of vaste locatie.

Project cargo

Project cargo verzekering (ook wel DSU of ALOP genoemd) biedt dekking voor partijen die betrokken zijn bij de bouw van infrastructurele projecten, energiecentrales of fabrieken, of bij de uitbreiding van dergelijke objecten.