Direct naar de inhoud

Excedent Aansprakelijkheid

Wij bieden excedent aansprakelijkheidsverzekeringen, die bedrijven toegang geeft tot hogere limieten bovenop de primaire verzekeringslimieten.

Aansprakelijkheid Bedrijven

Klanten en makelaars profiteren van de kennis en expertise van de underwriters van ons voor het verzekeren van een breed scala aan risico’s – van alledaags tot uitzonderlijk; van lokaal tot wereldwijd.

Multinationaal Opererende Bedrijven

Voor bedrijven die opereren buiten de eigen landsgrenzen, neemt de complexiteit van het zaken doen aanzienlijk toe. Wij worden wereldwijd erkend als toonaangevende verzekeraar op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en aanbieder van maatwerk oplossingen die het zaken doen eenvoudiger maken.

Wereldwijde Export

Gericht op de behoeften van exporterende bedrijven, geeft deze dekking toegang tot de kennis en expertise van ons op het gebied van productaansprakelijkheid. 

Recall

Recall Insurance for businesses and brokers from Chubb assists with the identification of the contamination, the necessary steps required to rectify any issue, assistance/advice in actually recalling the product and Public Relations support in managing the impact of the incident with clients and the media.