Direct naar de inhoud

Het cyber risico is van toepassing op vele sectoren en verzekeringsdekkingen. Chubb kent een aantal dekkingsvormen:


• Mono line Financial Lines cyber policy
• Specific section under the InfoTech or Life Sciences package policy
• Non-damage business interruption endorsement to the Property policy

Of u nu een software ontwikkelaar bent, een financiële instelling of een advocaat, u wordt dagelijks geconfronteerd met een zeer dynamische technologische omgeving.

Uw risico's zijn geëvolueerd en toegenomen. Door toegenomen computerinfrastructuur en koppeling met de supply chain zijn de cyberrisico’s navenant vergroot. De gevolgen van een inbreuk op de beveiliging zijn daarmee helaas ook toegenomen.

Het beschermen van data is zeer belangrijk geworden voor bedrijven en instelling. Voorbeelden van evenementen die ernstige schade kunnen toebrengen zijn bv datalekken, het ongeoorloofd wijzigen van informatie of “denial of access” aanvallen. Deze bedreigingen kunnen ook leiden tot directe of immateriële schade.

De kosten van melden van datalekken, zakelijke downtime en onderzoeks- en reparatiekosten kunnen zeer aanzienlijk zijn.

Cyber bedreigingen zijn reëel en deels ook onvermijdelijk, maar dat betekent niet dat u geen stappen kunt nemen om uw risico's te verminderen en potentiële verliezen te beperken. Met onze sectorspecifieke expertise kunnen wij u helpen uw risico’s in kaart te brengen en te beheersen.

Onze risk engineers kunnen met u samenwerken om uw netwerken en informatie te beschermen, bijvoorbeeld door de volgende activiteiten:

  • Beheersing en governance van uw informatiestromen met inbegrip van uw risk management methodieken.
  • Vaststellen of u voldoende beschermd bent tegen een cyberaanval door analyse van technische en procedurele controles, incident respons, detectie van hackers en herstelmogelijkheden.
  • Risk engineering biedt ook toegang tot whitepapers, webinars, artikelen en andere informatie om een beter inzicht te verkrijgen in het cyberrisico.
  • Chubb heeft op technologie georiënteerde risk engineering expertise. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen met bedrijfscontinuïteit en met het voorkomen van negatieve publiciteit.