Direct naar de inhoud


Naarmate de wereld verder digitaliseert, worden we steeds afhankelijker van technologie en neemt het aantal cyberincidenten toe. Ze komen niet alleen steeds vaker voor, maar worden verfijnder en ernstiger. 


Cybercriminelen hebben de afgelopen jaren meer dan eens bewezen dat zij hele ‘supply chains’ kunnen ontwrichten en kritische infrastructuur kunnen platleggen. Steeds meer bedrijven hebben een cyberverzekering en zijn daarmee dus beter beschermd. Voor de verzekeringsindustrie betekent dit dat het risico op een opeenstapeling van schades steeds groter wordt.  

Cyberincidenten. Wijdverspreid vs. beperkte impact.

Chubb’s aanpak draagt bij aan een stabiele markt en biedt verzekeringnemers een passende en heldere dekking. 

catastrophic cyber risks - a growing concern report cover

Catastrofale cyberrisico’s – Een toenemende zorg

Chubb’s whitepaper zoomt in op verschillende typen cyberincidenten die, vooral indien gecombineerd, potentieel catastrofaal kunnen zijn. 

catastrophic cyber risks - a growing concern report cover

Een nieuwe aanpak voor toenemende cyberrisico’s

Chubb heeft een duurzame en flexibele aanpak van cyberrisico’s geïntroduceerd. Kom meer te weten over Chubb’s uitbreidingen voor wijdverspreide incidenten, verwaarloosde kwetsbaarheden in software en ransomware-aanvallen.

catastrophic cyber risks - a growing concern report cover

Cyber systeemrisico’s / Product update: FAQs voor tussenpersonen

Met de nieuwe cyberoplossingen verwacht Chubb zijn partners meer groei in de cyberverzekeringsmarkt te kunnen bieden als ook meer stabiliteit op de langere termijn. In dit FAQ-document worden relevante vragen beantwoord op het gebied van onder andere de markt, Chubb’s cyberaanbod en de impact op tussenpersonen en verzekeringnemers.