Direct naar de inhoud

Chubb voegt SQNetworks toe als partner voor cyber pre-incident diensten

Rotterdam - 3 september 2018 - Chubb heeft SQNetworks toegevoegd aan haar netwerk van partners voor pre-incidentdiensten. Met deze diensten krijgen verzekerden inzicht in hun actuele cyberrisico’s, waardoor ze die kunnen verkleinen en zich beter kunnen voorbereiden op het onverhoopt plaatsvinden van een incident.


SQNetworks biedt bedrijven, in samenwerking met ThreadStone, een online vulnerability scan van hun netwerk en/of website. Verzekerden van Chubb kunnen tegen gereduceerd tarief een gedetailleerd rapport ontvangen met een uitgebreide toelichting op de beoordeling en eventuele aanbevelingen.


Chubb werkte al samen met Kahuna voor een technologische scan. Nu SQNetworks is toegetreden als partner kan het bedrijven meer maatwerk bieden: waar Kahuna vooral grote organisaties bedient, is SQNetworks gespecialiseerd in middelgrote en kleinere organisaties.


Ron Verhulsdonck, Country President bij Chubb Benelux: “Veel bedrijven onderschatten nog steeds de impact van een cyberincident op bijvoorbeeld hun reputatie en lopen daardoor onnodige risico’s. Met onze pre-incidentdiensten helpen wij hen hun risico’s in een vroeg stadium te verkleinen. Met de toevoeging van SQNetworks als partner kunnen we zowel grote als kleinere organisaties de mogelijkheid bieden om hun security op peil te brengen, op een manier die bij hen past.”


Chubb pre-incidentdiensten
Om een sterk front te vormen tegen cyberrisico’s is het belangrijk de juiste preventieve maatregelen te nemen, zodat organisaties hun risico’s kunnen verkleinen én zich beter kunnen voorbereiden op een mogelijk cyberincident. Daarom biedt Chubb haar verzekerden in samenwerking met SQNetworks, Kahuna en International Security Partners (ISP) de mogelijkheid een technologische en/of organisatorische scan af te nemen die hen inzicht biedt in de actuele cyberrisico’s. Daarnaast kunnen zij tegen gereduceerd tarief aanvullende diensten en producten van deze partners afnemen.


De pre-incidentdiensten worden exclusief aangeboden aan verzekerden die een beroepsaansprakelijkheidspolis voor ICT-bedrijven en/of cyberverzekering van Chubb hebben.


Over Chubb
Chubb is de grootste beursgenoteerde Property & Casualty verzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen biedt Chubb schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. Uitgebreide verzekeringsexpertise – en ervaring stellen Chubb in staat risico's op deskundige wijze te beoordelen, te accepteren en te managen. Chubb onderscheidt zich niet alleen door zijn brede aanbod van producten en diensten, maar ook door uitgebreide distributiemogelijkheden, uitzonderlijke financiële kracht en wereldwijde lokale aanwezigheid. Het moederbedrijf Chubb Limited is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: CB) en maakt onderdeel uit van de Standard & Poor’s 500-index. Chubb heeft onder andere hoofdkantoren in Zürich, New York en Londen. Wereldwijd zijn er ongeveer 34.000 medewerkers in dienst. Kijk voor meer informatie op: Chubb.com/nl.  

Contact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:
Ezra van Tiel
T: 06 1208 0195
E: ezra@ezravantiel.com