Direct naar de inhoud

Chubb is de grootste beursgenoteerde brand – en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen  biedt Chubb schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. Uitgebreide verzekeringsexpertise –en ervaring stellen Chubb in staat risico's op deskundige wijze te beoordelen, accepteren en managen. Daarnaast kunnen klanten rekenen op een eerlijke afhandeling en snelle uitbetaling van claims. Met jarenlange ervaring en uitzonderlijk vakmanschap ontwikkelt Chubb de best passende verzekeringen en service op maat voor individuen, families en bedrijven van elke omvang.

Chubb onderscheidt zich door haar brede aanbod van producten en diensten, uitgebreide distributiemogelijkheden, uitzonderlijke financiële kracht en wereldwijde lokale aanwezigheid. Naast een diversiteit aan brand – en aansprakelijkheidsverzekeringen biedt Chubb multinationals, middelgrote en kleine bedrijven ook tal van risk engineering services. Vermogende particulieren kunnen bij Chubb terecht voor onder andere hun levens – en ongevallenverzekeringen en aanvullende verzekeringen bij ziekte. Daarnaast biedt Chubb bedrijven en brancheorganisaties collectieve ongeval – en reisverzekeringen voor hun werknemers en/of leden. Ook heeft Chubb diverse herverzekeringsmogelijkheden voor verzekeraars.

Met $157 miljard aan activa en $37.4 miljard aan bruto premie-inkomsten (op pro-forma basis) wordt de financiële sterkte van de kernbedrijven van Chubb met een AA-notering beoordeeld door Standard & Poor’s en A.M. Best.

Het moederbedrijf Chubb Limited is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: CB) en maakt onderdeel uit van de Standard & Poor’s 500-index. Chubb heeft wereldwijd ongeveer 34.000 medewerkers in dienst en hoofdkantoren in Zürich, New York, Parijs en andere locaties.