Direct naar de inhoud

Bij Chubb doen we er alles aan om de financiële gevolgen van schade te beperken. Daarom bieden we toegang tot extra professionals en processen. Zo bent u verzekerd  van optimale vertegenwoordiging, een eerlijke schadeafhandeling en een vlotte afwikkeling van schades die u worden aangerekend.

Optimale vertegenwoordiging, eerlijke afhandeling, vlotte uitbetaling.

Cyberrisico

Incidentresponsdiensten voor onze cyberpolishouders

Een complete oplossing voor het melden van cyber incidenten

Begin 2016 introduceerden we onze samenwerking met een specialist op het gebied van cyber-incidentrespons. Dankzij het initiatief beschikken alle cyberpolishouders van Chubb Europe over:

  • Eén direct meldpunt om het afwikkelen van een incident van begin tot eind te regelen
  • Een hotline die dag en nacht beschikbaar is en waar klanten in meer dan 200 talen te woord gestaan kunnen worden
  • Een eigen, zeer ervaren en geaccrediteerde incidentmanager die het proces begeleidt
  • Toegang tot een wereldwijd netwerk van forensische, juridische, schade-, fraude- en public relations-experts
  • De flexibiliteit om andere partners uit het bestaande relatiebestand van de verzekerde aan het dienstverlenersnetwerk toe te voegen
  • Toegang tot ons wereldwijde netwerk voor verzekeringsexpertise en schadeafhandeling

 

De samenwerking met specialisten op Cyber gebied weerspiegelt het streven van Chubb om bij schadeafwikkeling zo vroeg mogelijk het juiste expertiseniveau in te zetten. Bij Cyber- en veel andere schades zijn het de acties en beslissingen direct na de melding die het resultaat bepalen. De periode direct na een Cyberincident is voor organisaties van elke omvang zeer uitdagend. Het is ons doel u te helpen uw weg te vinden door deze ingewikkelde materie, en de zaken weer onder controle te krijgen.

Incidentresponsdiensten voor polishouders van onze milieu-aansprakelijkheidsverzekeringen

Een complete oplossing voor het melden van milieu-incidenten

Wanneer u een milieu-incident bij ons meldt, wordt u bijgestaan door lokale milieuspecialisten die nauw samenwerken met het team milieuclaims van Chubb. Zo zorgen we voor efficiënte communicatie tussen betrokken partijen en een snelle financiering van de kosten.


Een incidentresponsmanager zal helpen met het crisismanagement en zo nodig op zoek gaan naar de juiste milieuadviseurs, aannemers en juridische hulp.

Samenwerken met Chubb betekent dat we ons bij de afwikkeling van het incident vooral richten op het beperken van de schade en de hervatting van uw bedrijfsactiviteiten.