skip to main content
a close up of a logo

Chubb Easy Solutions

Chubb Easy Solutions is speciaal ontwikkeld voor het intermediair. Via ons platform kunt u als intermediair snel en eenvoudig zelf offertes genereren en polissen afsluiten voor cyber-, collectieve ongevallen-, beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Bekijk de video voor meer informatie.

Contact

Via Chubb Easy Solutions kunt u op snelle en efficiënte wijze zaken met ons doen. Hoewel het platform gemakkelijk in gebruik is, kunnen er natuurlijk altijd vragen zijn of behoefte aan ondersteuning. Daarbij helpen wij u dan natuurlijk ook graag zo snel mogelijk. Op kantoortijden bereikt u ons op onderstaand telefoonnummer en/of emailadres. Één van onze experts helpt u dan zo snel mogelijk weer op weg.

Telefoon: 010-2894127

Email: easysolutions.nl@chubb.com

Veelgestelde vragen

Toegang

U kunt toegang tot Chubb Easy Solutions aanvragen door een email te sturen naar easysolutions.nl@chubb.com.

U kunt met uw emailadres en wachtwoord inloggen via https://easysolutions.chubb.com.

Indien u uw wachtwoord hebt vergeten, kunt u op de inlogpagina klikken op 'wachtwoord vergeten'. U ontvangt dan per email een link om uw wachtwoord te resetten.

Uw gebruikersnaam is in principe uw emailadres. Mocht u er alsnog niet in slagen in te loggen, dan kunt u het beste een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

U kunt uw emailadres zelf aanpassen op de pagina 'Mijn gegevens'. U kunt echter niet zelf uw gebruikersnaam (veelal uw emailadres) aanpassen. Daarvoor kunt u het beste een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Verzekeringsproducten

Vandaag de dag kunt u via Chubb Easy Solutions al verzekeringen afsluiten voor cyber, collectieve ongevallen, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Meer producten zullen snel volgen.

In Chubb Easy Solutions kunt u op de pagina 'producten' per product de polisvoorwaarden, kwalificaties en eventueel marketing materiaal raadplegen en downloaden.

In dit document hebben we de voornaamste verschillen voor u uiteen gezet.

In dit document hebben we de voornaamste verschillen voor u uiteen gezet

De voorwaarden van de ongevallenpolis zijn met de komst van Chubb Easy Solutions niet gewijzigd.

Chubb biedt beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor een groot aantal beroepsgroepen, waaronder ICT-bedrijven. Voor ICT-bedrijven kan de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ook eenvoudig en voordelig in combinatie met een cyberverzekering worden afgesloten.

Offertes en aanvragen

Offertes voor ongevallen- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen hebben een geldigheidsduur van 6 maanden. Offertes voor cyberverzekeringen zijn 2 maanden geldig.

Indien de klant niet akkoord is met de offerte kunt u deze digitaal afleggen. Doet u dit niet, dan krijgt de offerte na 6 maanden automatisch de status 'expired'. U kunt het dossier dan onder die statusvermelding terugvinden.

Indien uw klant de offerte accepteert, verzoeken wij u het in de offerte opgenomen Overzicht Verstrekte Informatie door uw klant te laten controleren en de offerte te laten ondertekenen. Ga vervolgens naar https://easysolutions.chubb.com, open de offerte en vervolg het proces om de polis af te sluiten. De polis wordt direct opgemaakt en per e-mail naar u verstuurd. De getekende offerte is voor uw eigen administratie.

Indien een offerte is verlopen, dan verdwijnt deze uit de werkvoorraad. De offerte kan niet gereactiveerd worden en de aanvraag dient opnieuw gedaan te worden. De klantgegevens zijn echter wel bewaard gebleven en kunnen eenvoudig opnieuw gebruikt worden.

Indien aanvragen niet binnen de kaders van Chubb Easy Solutions passen, worden zij aangemerkt als maatwerk. Dit heeft als gevolg dat de aanvragen worden neergelegd bij de relevante underwriter. De terugkoppeling zal volgen via Chubb Easy Solutions of direct via de underwriter.

Offertes worden tussentijds automatisch opgeslagen. Indien uw offerteaanvraag onverhoopt onderbroken wordt, is de offerte na opnieuw inloggen weer beschikbaar.

Chubb EasyQuote

Uw Chubb EasyQuote inloggegevens kunnen niet gebruikt worden om in te loggen op Chubb Easy Solutions. Indien u een account wenst aan te maken voor Chubb Easy Solutions kunt u een email sturen naar easysolutions.nl@chubb.com.

Chubb Easy Solutions is ons nieuwe online platform en vervangt Chubb EasyQuote. Chubb Easy Solutions borduurt voort op het succes van Chubb EasyQuote, maar biedt een breder productscala en meer flexibiliteit. Zodra u toegang ontvangt tot Chubb Easy Solutions is het niet langer mogelijk offerteaanvragen in te dienen via Chubb EasyQuote. Reeds in Chubb EasyQuote uitgebrachte voorstellen kunnen nog binnen de geldigheidsduur van de offerte via EasyQuote in een polis worden omgezet . Eind 2018 zal het platform geheel  worden opgeheven.

Overige vragen

Ook aanvragen voor grotere ondernemingen kunnen via Chubb Easy Solutions ingediend worden. Deze aanvragen zullen dan als maatwerk geclassificeerd worden en bij een underwriter terechtkomen. De betreffende underwriter zal u dan terugkoppeling geven, al dan niet via Chubb Easy Solutions.

De commissie is standaard ingesteld op 20%. U kunt dit echter zelf aanpassen naar een percentage tussen 0-25%. De premie verandert evenredig met de commissie mee.

Helaas kunt u zelf geen mutaties doorvoeren. Voor mutaties kunt u contact opnemen via easysolutions.nl@chubb.com of bellen met 010-2894127. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.

Documentatie