Welkom bij Chubb Industry Practices

De plek waar verzekeringen perfect op elkaar aansluiten.

Verzekeringen die perfect passen

Zakelijke verzekeringen moeten volgens ons perfect op elkaar aansluiten.

Daarom werken we met sectorspecialisten in underwriting, risk engineering en claims die zowel de details als het grote plaatjen zien. Ze begrijpen de unieke sectorrisico’s waarmee uw klanten worden geconfronteerd en verbinden verschillende soorten dekking en diensten met elkaar om te voldoen aan de behoeften van uw klanten voor hun activiteiten, waar ook ter wereld.  

 

Waarom? 

Wij zijn van mening dat onze proposities en oplossingen tegemoet moeten komen aan de behoeften binnen een specifieke sector. En als verzekeringen perfect op elkaar aansluiten (zoals het hoort) is er minder kans op hiaten en overlappingen in de dekking. 
 

Bij Chubb Industry Practices zijn onze gespecialiseerde producten en diensten ontworpen met het oog op de behoeften van de klant, en onze diepgaande expertise in de sector stelt ons in staat om te anticiperen op nieuwe risico’s en onze oplossingen aan te passen. We hebben grondig inzicht in de uitdagingen in de sector, zodat we uw klanten de beste oplossingen bieden.

Onze filosofie 
Onze filosofie 

Uw voordelen

Video Play icon
Wilt u een verzekering die perfect aansluit?

Om een oplossing te vinden die bij uw klant past, kiest u een van onze Industry Practices hieronder.

Life Science

Als meer dan 25 jaar zijn we gespecialiseerd in het verzekeren van life sciences en we bieden dan ook gespecialiseerde producten die zijn ondersteund door gespecialiseerde underwriters, risk engineers en claims handlers. Van productaansprakelijkheid en klinische proeven tot beroepsaansprakelijkheid, materieel-, cyber- en marinedekking, wij hebben de passende verzekering. We kunnen u helpen vanaf de vroege R&D-fase tot en met complexe multinationale activiteiten

Technology

Reeds sinds het tijdperk van de allereerste mobiele telefoons zijn we gespecialiseerd in technologie. Onze Technology Industry Practice biedt producten en diensten op maat van technologiebedrijven - van softwareontwikkelaars tot datacenters. Naast Tech E&O en cyber dekken we ook wettelijke aansprakelijkheid, materieel en nog veel meer. Allemaal met de steun van gespecialiseerde underwriters, risk engineers en claims handlers.

Klimaat+

Omdat we de grootste uitdagingen moeten aanpakken met brede en diepgaande expertise, maken we gebruik van onze uitgebreide technische capaciteiten op het gebied van underwriting, risk engineering en claims om maatwerkoplossingen te bieden voor bedrijven die wereldwijd vooruitgang boeken op het gebied van klimaatverandering.

We investeren al jaren in onze Industry Practices en bedienen specifieke sectoren met klantgerichte oplossingen. Onze ervaring, expertise, wereldwijde aanwezigheid en financiële kracht vormen de kern van ons bedrijf.  

Een gids hoe je als technologiebedrijf de aansprakelijkheid voor cyberbeveiliging kan reduceren |

Praat met een expert

Ongeacht welke dekking u zoekt, u kunt de juiste verzekering vinden door contact op te nemen met ons Industry Practices-team