Direct naar de inhoud

StartupDelta en Chubb bundelen krachten

Rotterdam - 30 mei 2018 - Chubb heeft zich aangesloten als partner bij StartupDelta, dat van Nederland het beste startupecosysteem in Europa wil maken. Ruimte voor ondernemerschap en steun van grote ondernemingen is daarbij cruciaal. Chubb zal startups helpen bij het in kaart brengen en managen van hun risico’s. Het heeft samen met verzekeringsmakelaar Blue Risk de Startup Risk Advisory Desk opgericht, waar startups terecht kunnen voor risicoadvies en verzekeringen op maat.

“Startups zijn onmisbaar voor innovatie in Nederland: ze ontwikkelen technologieën en bedrijfsmodellen die bestaande markten op hun kop kunnen zetten en creëren zo nieuwe kansen,” aldus Ron Verhulsdonck, Country President Benelux bij Chubb. “Uiteraard zijn ze vooral gericht op het ontwikkelen en vermarkten van hun product, en het aantrekken van nieuwe investeerders en de juiste mensen. Daardoor zijn ze zich niet altijd bewust van de risico’s die ze lopen, zoals aansprakelijkheids- of cyberrisico’s. Juist daar kunnen wij helpen. We brengen onze kennis over risico’s graag in, zodat startups zich echt kunnen richten op hun ondernemerschap.”

Over Chubb

Chubb is de grootste beursgenoteerde Property & Casualty verzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen biedt Chubb schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten. Uitgebreide verzekeringsexpertise – en ervaring stellen Chubb in staat risico's op deskundige wijze te beoordelen, te accepteren en te managen. Chubb onderscheidt zich niet alleen door zijn brede aanbod van producten en diensten, maar ook door uitgebreide distributiemogelijkheden, uitzonderlijke financiële kracht en wereldwijde lokale aanwezigheid. Het moederbedrijf Chubb Limited is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: CB) en maakt onderdeel uit van de Standard & Poor’s 500-index. Chubb heeft onder andere hoofdkantoren in Zürich, New York en Londen. Wereldwijd zijn er ongeveer 34.000 medewerkers in dienst. Kijk voor meer informatie op: Chubb.com/nl.   

Over StartupDelta

StartupDelta zet zich met publieke en private partners in voor het versterken en verbinden van het Nederlandse startup-ecosysteem om startups verder te helpen bij het realiseren van hun wereldwijde groei potentieel. De ambitie van StartupDelta is om van Nederland het meest aantrekkelijke vestigingsland voor startups van Europa maken, zodat innovatieve ondernemers sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren. StartupDelta wordt geleid door Startup Envoy Constantijn van Oranje.

Over Blue Risk

Blue Risk is de eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar in Nederland op het gebied van cybercrime en aansprakelijkheid. Het was hoog tijd, vonden wij. Want de wereld wordt met de dag spannender en ingewikkelder, vol nieuwe kansen en bedreigingen. Zeker in het digitale domein. Het kan beter, het moet sneller. Daarom is Blue Risk opgericht. Jarenlange ervaring gekoppeld aan de dynamiek en drive van een startup. Proactief, ondernemend en superpersoonlijk. https://www.bluerisk.nl  

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Bex*communicatie Mina Shahabi T : +31 (0) 6 20 91 58 52 E : mshahabi@bexcommunicatie.nl