Ongevallenverzekeringen Insurance in Nederland - Chubb
 Verzekeringen voor particulieren

Ongevallen en welzijn

Een ongeval kan overal gebeuren. Thuis, onderweg of op het werk. De gevolgen kunnen verstrekkend zijn, zowel emotioneel als financieel. In sommige situaties kunnen ongevallen zelfs leiden tot blijvende invaliditeit of overlijden tot gevolg hebben. De ongevallenverzekeringen van Chubb bieden u dan financiële ondersteuning. Daarnaast bieden wij ook een verzekering specifiek voor mensen die lijden aan ernstige ziekten.  

Blijvende invaliditeit

Bij Blijvende Invaliditeit bieden wij een snel en effectief antwoord op de gevolgen van een ongeval dat het normale functioneren van de getroffene voor lange tijd beïnvloedt.

Meer informatie
Overlijden na ongeval

Jaarlijks worden duizenden mensen getroffen door een ongeval met overlijden als gevolg. Dit zorgt vaak voor grote financiële problemen, juist omdat het onverwacht komt. Om de financiële pijn te verzachten, biedt Chubb de verzekering overlijden na ongeval.

Meer informatie
Ernstige ziekten

Ernstige ziekten kunnen een ingrijpende invloed op de levens van mensen hebben. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ernstige ziekten nog steeds tot de grootste zorgen op het gebied van gezondheid behoren.

Meer informatie