Product Overzicht per Categorie

Handelskrediet

Beperk De Risico’s Van Wanbetaling Door Debiteuren

Ondernemingen die op krediet goederen verkopen of diensten verlenen, hebben onze Handelskrediet nodig om hun balans te beschermen tegen niet-betalende klanten.

Verzekeringen voor politieke risico’s worden niet lokaal aangeboden maar zijn  beschikbaar via een Lloyds of London werkzame makelaar bij het Global Markets Syndicaat 2488.

Handelskrediet Producten

Gestructureerd Handelskrediet

Deze verzekering is geschikt voor financiële instellingen, exporteurs, importeurs en fabrikanten. Het product biedt vermindering van grensoverschrijdende debiteurenrisico’s in verband met projecten, export, import en andere handelsgerelateerde transacties.

Kom meer te weten
Handelskrediet Verzekering

Middelgrote tot grote ondernemingen en financiële instellingen hebben handelskredietverzekering nodig om hun risico’s in verband met niet-betalende debiteuren te verminderen.

Kom meer te weten

Gerelateerde Producten

Zakenreizen

Geen enkel bedrijf wil dat medewerkers in de problemen komen tijdens een zakenreis. Wij bieden aantrekkelijke geprijsde verzekeringen voor Zakenreizen met een compleet pakket aan dekkingen voor medische, persoonlijke of reisgerelateerde situaties.

Zakenreizen
Collectieve Lichamelijke Ongevallen

We hebben een uitstekende reputatie voor het aanbieden van verzekeringsoplossingen voor werknemers van toonaangevende bedrijven.

Collectieve Lichamelijke Ongevallen

Financiële Informatie

De financiële situatie van de ons wordt door Standard & Poor’s gewaardeerd als AA (Very Strong) en door A.M. Best als A++ (Superior).

De laatst gerapporteerde cijfers en overige financiële, rating en beleggersinformatie van ons vindt u op http://investors.chubb.com/investor-relations/default.aspx