index
 Risicomanagement

Risk engineering brand en aansprakelijkheid

Het risk engineering team in de Benelux is onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 400 risk engineers. Het team in de Benelux beschikt over jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende diensten, instellingen en industriële sectoren.


Wij begrijpen dat toenemende globalisering, nieuwe business modellen en veranderende technologie grote uitdagingen kunnen vormen voor u en uw onderneming. Chubb reikt u pragmatische oplossingen aan afgestemd op uw specifieke risico's.

Aansprakelijkheid

Onze risk engineers aansprakelijkheid vervullen een essentiële rol bij de interne beoordeling van individuele risico's ter ondersteuning van het verzekeringsproces.

Lees verder
Brand

Onze 'brand' (ook wel property) risk engineers helpen klanten hun risico's van brand en materiele schade te beheersen en verminderen. Hierbij wordt nadrukkelijk aansluiting gezocht bij de bedrijfsvoering van klanten.

Lees verder
Industry practices

Sommige sectoren kennen specifieke risico's die een gedifferentieerde aanpak behoeven. Voor deze sectoren hebben wij specialistische teams die precies weten met welke uitdagingen en risico's bedrijven in deze sector te maken hebben.

Lees verder
Cyber

Of u nu software-ontwikkelaar bent, financiële instelling of advocaat, u wordt dagelijks geconfronteerd met een zeer dynamische technologische omgeving.

Lees verder