Multinationaal Insurance in Nederland - Chubb
 Product Overzicht per Categorie

Multinationaal

Multinationals: Geavanceerde Bescherming In Een Complexe Wereld

Multinationals worden geconfronteerd met grotere risico’s dan ooit tevoren op uiteenlopende gebieden als bestuurdersaansprakelijkheid, zakenreizen, milieuschade en terrorisme. Voeg daarbij de complexiteit van de talrijke specifieke regels in verschillende landen en het is duidelijk dat bij de keuze voor de juiste dekking de ondersteuning van ACE voor klanten en hun makelaars waardevoller is dan ooit tevoren.

Multinationale Producten

Global Accounts

Het Global Accounts-platform combineert alle voordelen – onze toegewijde professionals, internationale netwerk, technisch leiderschap en breed aanbod van producten – en verweeft deze tot innovatieve maatoplossingen voor uw internationale verzekeringsbehoeften.

Kom meer te weten
Worldview(SM)

Worldview, speciaal ontwikkeld voor risk managers bij multinationals, is een bijzonder online portal dat u toegang geeft tot onze systemen en expertise in één gebruiksvriendelijke applicatie. Worldview is uniek in de markt en exclusief beschikbaar voor onze klanten en makelaars.

Kom meer te weten
Multinationale mogelijkheden

Al meer dan 25 jaar ondersteunen wij multinationals met het beheersen van hun risico’s in de hele wereld. We hebben niet alleen geïnvesteerd in de uitbreiding van onze geografische reikwijdte maar ook in het verlenen van excellente service aan onze klanten, bijvoorbeeld met ons Global Accounts platform, ons brede aanbod van producten, de deskundigheid van onze underwriters en onze oplossingen voor schadebehandeling.

Kom meer te weten

Financiële Informatie

De financiële situatie van de ons wordt door Standard & Poor’s gewaardeerd als AA (Very Strong) en door A.M. Best als A++ (Superior).

De laatst gerapporteerde cijfers en overige financiële, rating en beleggersinformatie van ons vindt u op http://investors.chubb.com/investor-relations/default.aspx