Aansprakelijkheid Insurance in Nederland - Chubb
 Product Overzicht per Categorie

Aansprakelijkheid

Snelle Beslissingen Voor Aansprakelijkheidsverzekeringen Van Underwriters Met Ruime Bevoegdheden

De underwriters van ons in de Benelux hebben de kennis en bevoegdheden om zelfstandig gepaste beslissingen te nemen ondersteund door onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen.

Aansprakelijkheid Producten

Excedent Aansprakelijkheid

Wij bieden excedent aansprakelijkheidsverzekeringen, die bedrijven toegang geeft tot hogere limieten bovenop de primaire verzekeringslimieten.

Kom meer te weten
Aansprakelijkheid Bedrijven

Klanten en makelaars profiteren van de kennis en expertise van de underwriters van ons voor het verzekeren van een breed scala aan risico’s – van alledaags tot uitzonderlijk; van lokaal tot wereldwijd.

Kom meer te weten
Multinationaal Opererende Bedrijven

Voor bedrijven die opereren buiten de eigen landsgrenzen, neemt de complexiteit van het zaken doen aanzienlijk toe. Wij worden wereldwijd erkend als toonaangevende verzekeraar op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en aanbieder van maatwerk oplossingen die het zaken doen eenvoudiger maken.

Kom meer te weten
Wereldwijde Export

Gericht op de behoeften van exporterende bedrijven, geeft deze dekking toegang tot de kennis en expertise van ons op het gebied van productaansprakelijkheid. 

Kom meer te weten
Recall

Recall Insurance for businesses and brokers from Chubb assists with the identification of the contamination, the necessary steps required to rectify any issue, assistance/advice in actually recalling the product and Public Relations support in managing the impact of the incident with clients and the media.

Kom meer te weten

Financiële Informatie

De financiële situatie van de ons wordt door Standard & Poor’s gewaardeerd als AA (Very Strong) en door A.M. Best als A++ (Superior).
De laatst gerapporteerde cijfers en overige financiële, rating en beleggersinformatie van ons vindt u op http://investors.chubb.com/investor-relations/default.aspx