Financiële Instellingen Insurance in Nederland - Chubb
 Product Overzicht per Categorie

Financiële Instellingen

Ons uitgebreide productaanbod biedt bescherming voor lokaal en internationaal opererende financiële instellingen die leidend is in de markt. In een omgeving waarin juridische procedures steeds gebruikelijker worden, bieden we bescherming en gemoedsrust aan senior management en bedrijven. Of het nu gaat om bestuurdersaansprakelijkheid of bescherming van de bedrijfsbalans tegen verlies door fraude.

Financiële Instellingen Producten

Fraudeverzekering Financiële Instelling

Een toonaangevend product ontwikkeld om ruime dekking te bieden voor frauderisico’s bij financiële instellingen.

Kom meer te weten
Bestuurdersaansprakelijkheid Financiële Instellingen

Financial Institutions Directors and Officers Insurance for businesses and brokers from Chubb provides market leading directors and officers liability insurance providing crucial protection to the company and its senior management against claims of wrongdoing from shareholders, employees, competitor companies, the government and a myriad of others

Kom meer te weten
Beroepsaansprakelijkheid Financiële Instellingen

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Chubb beschermt financiële instellingen en hun werknemers in geval van claims als gevolg van hun fouten of tekortkomingen in de uitvoering van de dienstverlening.

Kom meer te weten
Beroeps- en Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor Pensioenfondsen

Deze, specifiek voor pensioenfondsen ontwikkelde, verzekering combineert beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering in één polis.

Kom meer te weten
Ontvoering, Losgeld en Afpersing

Ontvoerings- of afpersingszaken komen wereldwijd op steeds grotere schaal voor. De financiële en emotionele gevolgen van een dergelijke gebeurtenis zijn groot. Gelukkig kunnen particulieren en ondernemingen zich hiertegen beschermen met de Chubb ontvoerings- en afpersingsverzekering.

Kom meer te weten
Employment Practices Liability verzekering (EPL)

De Employment Practices Liability (EPL)-verzekering van Chubb biedt de onderneming dekking voor de financiële gevolgen van aanspraken van werknemers.

Kom meer te weten
Investment Management Verzekering

Vermogensbeheerders, of het nu gaat om een kleine specialistische aanbieder of een wereldwijd opererende onderneming met meerdere fondsen en managers, hebben de bescherming nodig die wordt geboden door de Investment management verzekering.

Kom meer te weten

Financiële Informatie

De financiële situatie van de ons wordt door Standard & Poor’s gewaardeerd als AA (Very Strong) en door A.M. Best als A++ (Superior).
De laatst gerapporteerde cijfers en overige financiële, rating en beleggersinformatie van ons vindt u op http://investors.chubb.com/investor-relations/default.aspx