Milieuaansprakelijkheid Insurance in Nederland - Chubb
 Product Overzicht per Categorie

Milieuaansprakelijkheid

Ga een stap verder dan de traditionele aansprakelijkheidsverzekering met specifieke dekking voor het opruimen van vervuilde grond of water.

Onze deskundigen helpen klanten ook om potentiële risico’s te identificeren en in geval van een claim kunnen zij 24 uur per dag een beroep doen op ondersteuning en advies om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Milieuaansprakelijkheid Producten

Milieuaansprakelijkheid ‘Eigen Terrein’

Bedrijven zijn zich in toenemende mate bewust van hun milieuaansprakelijkheid. Dat komt door veranderingen in wet- en regelgeving en de toegenomen druk op organisaties om zich ethisch en verantwoord te gedragen op het gebied van maatschappij en milieu.

Kom meer te weten
Milieuaansprakelijkheid 'Werkzaamheden bij derden'

Our Contractors Pollution Liability insurance covers the insured and their subcontractors while performing at a job site. It offers protection for gradual as well as sudden and accidental environmental liability arising from contracted work carried out at customers’ project sites.

Kom meer te weten
Environmental Protect

Environmental Protect biedt een breed scala aan beschermingsmogelijkheden voor zowel geleidelijke als plotselinge accidentele directe en derden milieuaansprakelijkheden. Een uitgebreid aanbod van dekkingen is beschikbaar waardoor elke oplossing kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van de onderneming.

Kom meer te weten