Gecombineerde Zakelijke Dekkingen Insurance in Nederland - Chubb
 Product Overzicht per Categorie

Gecombineerde Zakelijke Dekkingen

Wij bieden speciaal samengestelde totaaloplossingen voor de verzekering van specifieke risico’s die bedrijven – van retailers tot machinefabrikanten – kunnen lopen. Er zijn dekkingen beschikbaar voor nieuwe risico’s, bijvoorbeeld op het gebied van databescherming en milieu, evenals voor meer traditionele risico’s als aansprakelijkheid en brand- en bedrijfsschade.

Gecombineerde Zakelijke Dekkingen producten

Evolve

Evolve is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven die voor het eerst activiteiten in het buitenland ontplooien, of die al in het buitenland actief zijn. Vanwege de diversiteit aan risico’s, lokale wet- en regelgeving en fiscale regimes, is het vinden van de juiste verzekeringsdekking voor hen tijdrovend en uitdagend. Het doel van Evolve is dit proces sneller, efficiënter en minder belastend te maken.

Kom meer te weten

Gerelateerde Producten

Elite Bestuurdersaaansprakelijkheid

Wij bieden toonaangevende Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen die onderneming en senior management beschermen tegen claims van aandeelhouders, werknemers, concurrenten, overheden en vele anderen in verband met onrechtmatig handelen.

Elite Bestuurdersaaansprakelijkheid
Zakenreizen

Geen enkel bedrijf wil dat medewerkers in de problemen komen tijdens een zakenreis. Wij bieden aantrekkelijke geprijsde verzekeringen voor Zakenreizen met een compleet pakket aan dekkingen voor medische, persoonlijke of reisgerelateerde situaties.

Zakenreizen
Collectieve Lichamelijke Ongevallen

We hebben een uitstekende reputatie voor het aanbieden van verzekeringsoplossingen voor werknemers van toonaangevende bedrijven.

Collectieve Lichamelijke Ongevallen

The ACE European Group Limited, a Chubb Company is consistently rated among the highest for financial strength: AA from Standard & Poor’s; A++ from A.M. Best. Our latest reported balances and other financial, rating and investor information are available on http://investors.chubb.com/investor-relations/default.aspx