Product Overzicht per Categorie

Ongevallen & Welzijn

Wij bieden bedrijven verschillende soorten ongevallen- en welzijnsverzekeringen. Deze bieden bescherming aan medewerkers, hun reisarrangementen en bezittingen. In geval van nood kunnen zij een beroep doen op onze 24-uurs hulplijn.

Zakenreizen

Geen enkel bedrijf wil dat medewerkers in de problemen komen tijdens een zakenreis. Wij bieden aantrekkelijke geprijsde verzekeringen voor Zakenreizen met een compleet pakket aan dekkingen voor medische, persoonlijke of reisgerelateerde situaties.

Kom meer te weten
Collectieve Lichamelijke Ongevallen

We hebben een uitstekende reputatie voor het aanbieden van verzekeringsoplossingen voor werknemers van toonaangevende bedrijven.

Kom meer te weten
Dekkingen Verbonden aan Kredietkaarten

Wij bieden verzekeringen op maat verbonden aan kredietkaarten. Zowel Ongeval & Welzijn dekkingen als vele andere dekkingen zijn mogelijk.

Kom meer te weten
Evenementendekking

Wij bieden dekkingen voor groepen tijdens en onderweg van en naar sportieve, culturele of ontspanningsevenementen, in België/Luxemburg en het buitenland.

Kom meer te weten
Oorlogsrisico’s

Wij hebben een uitstekende reputatie als het gaat om de dekking van oorlogsrisico’s in onrustige gebieden. We verzekeren mensen met zeer uiteenlopende beroepen die op zakenreis zijn of zich tijdelijk in een onrustig gebied hebben gevestigd.

Kom meer te weten
War Risk Log

De dekking voor onze Ongevallen en Welzijn (A&H) verzekeringen wordt automatisch uitgebreid tegen molest over de gehele wereld, met uitzondering van een aantal landen.

Kom meer te weten