skip to main content

Wij werven en trainen gekwalificeerd lokaal personeel. Dat geeft grote kracht aan onze organisatie en stelt werknemers in staat intensiever samen te werken met lokale klanten.

We bieden zowel wereldwijde en regionale opleidingsmogelijkheden, zodat onze mensen worden toegerust met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben. Ons Management Development Curriculum, bijvoorbeeld, zorgt voor consistente training van alle managers in de hele wereld.

Wij zijn een (her)verzekeraar. De diepgaande kennis van onze professionals op het gebied van underwriting en schadebehandeling, gebaseerd op jarenlange ervaring, wordt alom erkend. We bieden informele en formele technische training om ervoor te zorgen dat deze expertise wordt doorgegeven aan werknemers die nog aan het begin van hun carrière staan. Ook stimuleren en ondersteunen we werknemers bij het volgen van relevante opleidingen.

Omdat onze werknemers op zulke uiteenlopende locaties werken, speelt technologie een zeer belangrijke rol in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Ons wereldwijde Global Village en online platformen worden steeds opnieuw geüpdatet zodat we optimaal gebruik maken van technologie bij het equiperen van onze medewerkers.

Door het combineren van management-, technische- en vakeducatie, en deze op verschillende manieren aan onze medewerkers aan te bieden, zorgen we ervoor dat we de vereiste kennis en vaardigheden hebben om individuele en zakelijke doelstellingen te realiseren.