skip to main content

Op 15 Januari 2016 neemt ACE Limited Chubb Corporation over. Hierdoor creëren we een wereldwijde leider in de verzekeringsbranche onder de gevestigde naam: Chubb. De informatie op deze pagina is van toepassing op Chubb.

Talent uit de hele wereld vormt de basis voor de vorming en ontwikkeling van onze kennis en de diversiteit van ons personeelsbestand. Met ons brede aanbod van carrièremogelijkheden, onze cultuur van topprestaties, en grote potentieel voor groei, zijn we een aantrekkelijke werkgever voor professionals met de kennis en de flexibiliteit om met creatieve oplossingen voor de behoeften van onze klanten te komen.

De cultuur van ons is uniek. Dit betekent dat teamwork, leiderschap en integriteit centraal staan in wie we zijn en hoe we te werk gaan. We koesteren een werkomgeving waarin onze werknemers op creatieve, flexibele, innovatieve en ethische wijze in de behoeften van onze klanten kunnen voorzien.

Arbeidsvoorwaarden

Om onze mensen te helpen deze uitdagende doelstellingen te realiseren, bieden wij onze werknemers een uitgebreid en concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden.

Professionele ontwikkeling

We moedigen onze werknemers aan hun kennis en vaardigheden te verdiepen en verbreden. We bieden een scala aan mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, inclusief educatie, en ondersteuning van werknemers bij hun ontwikkeling gedurende hun carrière bij ons.

Diversiteit

Wij zijn volledig toegewijd aan het creëren van een universele, respectvolle en eerlijke werkomgeving. Door ons beleid en praktische invulling van werving en selectie, ontwikkeling, en het behouden en bevorderen van werknemers, streven we naar een divers personeelsbestand dat alle voordelen biedt van verschillende achtergronden en ervaringen. We beschouwen diversiteit als een essentiële voorwaarde voor de groei van onze business; het stelt ons in staat om de beste talenten binnen te halen en aan ons te binden en op basis daarvan hoge prestaties te leveren.