skip to main content

Ontwikkeling

We waarderen een lerende cultuur. Of je nu ervaring opdoet in je dagelijkse werk, samenwerken met verschillende mensen in alternatieve projecten of één van de vele training programma’s hebt afgerond, je krijgt de mogelijkheden en ondersteuning om je persoonlijk verder te ontwikkelen gedurende je hele carrière. Je zult toegang hebben tot specifieke Chubb training, in de vorm van klassikale training, online of via lunch & learns, om maar wat voorbeelden te noemen. 

Cultuur

We striven als bedrijf naar een inclusieve en diverse cultuur waar eenieder met kennis, passie en discipline om resultaten te behalen succesvol kan zijn. Dit is één van de voordelen van onze platte management-structuur. Onze werkcultuur is een lenige, ‘can-do’ cultuur waar samenwerking, inclusiviteit en innovatie worden gekoesterd. 

Flexibiliteit

We bouwen op een lenige en activity-based organisatiestructuur en ieden ook flexibele werkmogelijkheden die ons helpen aan te passen aan de behoeften van onze klanten, verandering in werkbelasting en individuele voorkeuren. Je krijgt bij ons 28 vakantiedagen en veel mogelijkheden om je werktijden zelf in te delen. Vanwege onze robuuste IT systemen is ook thuiswerken in veel functies goed mogelijk.

Gezondheid

We willen dat onze medewerkers zich goed voelen. Naast de flexibele werktijden bieden we ook andere gezondheidsbevorderende zaken aan, zoals gratis fruit, tweejaarlijks medische check-up, griepprik en diverse workshops over stressmanagement. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om je ziektekostenverzekering met korting via je maandelijkse salaris te betalen en is er een Employee Assistance Programme die je kan helpen bij het ontwikkelen van een gezonde(re) levensstijl.

Zekerheid

Bij ons vind je een alomvattend, competitief en eerlijk benefits en salarispakket. Na 6 maanden dienst krijg je de kans om te participeren in het Employee Stock Purchase Plan en na 12 maanden kom je in aanmerking voor een hypotheekrentevergoeding. We hebben een uitstekend pensioenplan (zonder eigen bijdrage!) en in het geval van ziekte of ongeval biedt Chubb gratis uitgebreide werknemersverzekeringen. Daarnaast krijg je bij ons een dertiende maand, mogelijke bonus bij goed presteren, vergoeding woon-werkverkeer of OV-abonnement en korting op je zorgverzekering.  Al met al, een uitstekend pakket!

Heb je vragen over je carrière bij Chubb?