skip to main content

Vakmanschap

Wanneer je denkt aan verzekeringen, denk je misschien wel aan natuurrampen. Of aan ongelukken. En waarschijnlijk ook een grote stapel documenten met kleine lettertjes. Bij Chubb denken we anders. Voor ons draaien verzekeringen maar om één ding: vakmanschap. Dit ligt ten grondslag aan wie we zijn en wat we doen. Het is diepgeworteld in de manier waarop we onze klanten bedienen. 

a person sitting at a train station

We combineren vakmanschap met ervaring en expertise om de beste verzekeringsproducten en service te leveren.

Uitzonderlijke service

We streven ernaar om altijd uitzonderlijk goede service te leveren aan onze klanten en business partners. Dat is wie we zijn. Wij zijn professionals die volledig toegewijd zijn aan hun vak. 

Onze mensen

Verzekeringen zijn persoonlijk en onze werkwijze ook. Leer ons persoonlijk kennen!

Help ons het verschil te maken!

  • Je kunt een werkomgeving verwachten met een levendige werkcultuur die gebaseerd is op collegiale samenwerking en het belonen van prestaties. Daarnaast bieden we uitgebreide benefits.
  • Ontwikkel jezelf en Chubb verder in een verantwoordelijke functie bij een toekomstgerichte en leerzame organisatie. Ondernemerschap en een positieve can-do mentaliteit worden bij Chubb gewaardeerd.
  • Word onderdeel van een, in de Benelux, lokaal gewortelde verzekeringsmaatschappij met een internationaal netwerk en toegang tot expertise van collega’s wereldwijd.
  • Onze kantoren zijn centraal gelegen in Rotterdam, Hoofddorp, Antwerpen en Brussel, met goede OV verbinding en parkeermogelijkheid. Onze werkplekken zijn fris en creatief en nodigen uit om het beste uit jezelf te halen.

Integriteit. Klantgerichtheid. Respect.

Uitmuntendheid. Teamwork - onze core values bepalen hoe we leven en werken.

Heb je vragen over je loopbaan bij Chubb?