skip to main content

Sollicitatie

Heb je over ons gelezen en vind je ons interessant? Kijk voor een passende vacature op onze Careers Page. Zit er een functie bij die je wat lijkt? Fantastisch! Solliciteer direct via dezelfde portal. 

Vragen? Neem contact op met de contactpersoon vermeld in de vacature. Je kunt ook altijd contact opnemen met HR.Benelux@Chubb.com.

Sollicitatie ingediend? Als de upload succesvol was, krijg je automatisch een bevestigingsmail vanuit het system. Vergeet niet een goed, helder CV toe te voegen aan je sollicitatie*.
 
NB: Je kunt slechts een beperkt aantal documenten toevoegen. Probeer het aantal word/PDF documenten daarom te beperken zodat je wel alle relevante informatie kunt uploaden.

Vanaf hier neemt het recruitment team het over. We gebruiken géén automatische filtering – elke sollicitatie wordt door een persoon bekeken. Hierdoor kan het proces wat langer duren. We doen ons best je zo snel mogelijk van feedback te voorzien.

Je leren kennen

Indien je sollicitatie geschikt bevonden wordt, zal een recruitment partner of iemand van Human Resources contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een interview. De eerste kennismaking zal doorgaans met de recruiment partner zijn, ofwel persoonlijk of telefonisch.

Je zult daarna een persoonlijk interview hebben met je toekomstige manager en iemand van Human Resourcesen hierbij natuurlijk meet te weten komen over het bedrijf en de functie. Stel vooral al je vragen. We zullen ze graag beantwoorden. Het gaat er niet alleen om of jij bij Chubb past, maar ook of Chubb bij jou past.

Is er nog steeds een klik? Dan zal je in een volgend gesprek andere collega’s leren kennen. Voor ons is het belangrijk dat je het team en de bedrijfscultuur goed leert kennen. 

Arbeidsovereenkomst

Jij accepteert en wij ook? Dan krijg je een top-arbeidscontract. Komen we er samen niet uit? Als we je persoonlijk hebben gesproken, zullen we je ook persoonlijk feedback geven en niet via de mail.

Let's go!

We wensen je een succesvolle tijd bij Chubb!